Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 6.4g20kcal0.6g0.9g1.5g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g146g408kcal27.7g0g32.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 583g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g437g249kcal6.1g54.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2345g1354kcal68.8g110.2g69g0.2g
Valittu annoskoko1173g677kcal34.4g55.1g34.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna586g339kcal17.2g27.6g17.3g0.1g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250