Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 584g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix8.8g7.7kcal0.1g1.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi13g36kcal1.2g0.9g3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 234g178kcal4.4g36.2g0.5g2.3g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Porkkana 58g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Selleri, annos 50g29g4.1kcal0.3g0.9g0g0g
Palsternakka 29g19kcal0.1g3.4g0.1g1.3g
Paistijauheliha 10%117g199kcal23.4g0g11.7g0g
Paprika, punainen29g7.5kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Persilja 12g3.2kcal0.2g0.1g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2345g977kcal62.4g100.2g31.2g15.2g
Valittu annoskoko1173g489kcal31.2g50.1g15.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna586g244kcal15.6g25.1g7.8g3.8g
Arvot/100g100g42kcal2.7g4.3g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619