Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus68g218kcal8.2g0.3g20.5g0g
Herne 1707g1176kcal86.3g159.7g6.8g52.9g
Vesi6826g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1365g3023kcal238.9g0g232.1g0g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8835kcal666.8g320g518.8g105.8g
Valittu annoskoko10000g4418kcal333.4g160g259.4g52.9g
Annoskoko puolitettuna5000g2209kcal166.7g80g129.7g26.5g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061