Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
KEITTOJUURES Apetit pakaste150g39kcal1.4g7.2g0.5g3.5g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5g13kcal0.7g0.6g0.9g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Kukkakaali, tuore150g30kcal2.7g3.3g0.5g2.7g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Persilja 13g3.4kcal0.2g0.1g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2347g655kcal53.2g47g27g19.2g
Valittu annoskoko1174g328kcal26.6g23.5g13.5g9.6g
Annoskoko puolitettuna587g164kcal13.3g11.8g6.8g4.8g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876