Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha133g222kcal25.4g0g13.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)123g49kcal1.4g8.9g0.6g1.7g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g88g66kcal4.9g10.6g0.4g0g
Torino tumma proteiinipasta plus50g170kcal11.5g26.5g1.9g3g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g28g25kcal0.8g1g2g0.2g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g250g150kcal4g30g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2348g1365kcal96g154g37.4g9.8g
Valittu annoskoko1174g683kcal48g77g18.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna587g341kcal24g38.5g9.4g2.5g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186196