Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g642g481kcal12.2g102.7g1.3g6.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g128g36kcal0.8g7.6g0.3g3.2g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g289g657kcal34.7g7.5g54.9g0g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Lanttu 39g11kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g13g31kcal0.4g5.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2349g2469kcal98.6g256.6g115g22.8g
Valittu annoskoko1175g1234kcal49.3g128.3g57.5g11.4g
Annoskoko puolitettuna587g617kcal24.7g64.2g28.8g5.7g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219