Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 4768g1086kcal26.7g164.5g14.3g66.7g
Paprika punainen 2384g698kcal22.4g107.3g9.5g45.3g
Chili paprika punainen358g143kcal7.2g32.2g0g0g
Valkosipuli 179g194kcal14.1g29.1g1.1g3.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 30g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 6g18kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Väkiviinaetikka 298g99kcal0g1.5g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1967g7670kcal0g1927.3g0g0g
Mustapippuri 12g33kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19880kcal144.8g4535.6g51.8g243.2g
Valittu annoskoko10000g9940kcal72.4g2267.8g25.9g121.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4970kcal36.2g1133.9g13g60.8g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.7g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126