Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 50g73kcal1.6g15.8g0.1g0.3g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 375g514kcal82.5g0g20.2g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g125g44kcal2.3g8g0.3g4g
Selleri, annos 50g50g7kcal0.5g1.5g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2350g1553kcal182.8g102.6g44.6g28.6g
Valittu annoskoko1175g777kcal91.4g51.3g22.3g14.3g
Annoskoko puolitettuna588g388kcal45.7g25.7g11.2g7.2g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612