Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 280g36kcal3.1g2.7g0.6g3.4g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 164g223kcal4.4g39.8g3.7g5.8g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g93g31kcal3.7g2.4g0.7g1.4g
Paprika, punainen234g60kcal2.1g10.7g0.9g4.7g
Kurkku 257g28kcal1.4g3.6g0.3g1.8g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 93g349kcal20.8g0g29.9g0g
Auringonkukkaöljy 32g279kcal0g0g31.5g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g23g4.7kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g2022kcal71g121.4g135.2g34.2g
Valittu annoskoko1176g1011kcal35.5g60.7g67.6g17.1g
Annoskoko puolitettuna588g506kcal17.8g30.4g33.8g8.6g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220381