Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 21g16kcal2.8g0.2g0.1g1.5g
Voi ingman43g308kcal0g0g34.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 428g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 10g42kcal0g10.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 223g764kcal22.7g155.9g2.7g7.8g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g445g1492kcal53.4g294g10.7g36.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g5244kcal157.8g920.8g95.6g91.6g
Valittu annoskoko1176g2622kcal78.9g460.4g47.8g45.8g
Annoskoko puolitettuna588g1311kcal39.5g230.2g23.9g22.9g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565