Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 747g472kcal22.4g35.8g26.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta243g874kcal31.5g169.9g5.1g8.5g
Voi 19g135kcal0.2g0.1g15.2g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 164g234kcal20.5g0.5g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g3431kcal149.2g412.6g126.4g17g
Valittu annoskoko1176g1716kcal74.6g206.3g63.2g8.5g
Annoskoko puolitettuna588g858kcal37.3g103.2g31.6g4.3g
Arvot/100g100g146kcal6.3g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356