Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha675g1120kcal128.2g0g67.5g0g
Sipuli 77g23kcal1g3.7g0.2g1.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 193g124kcal6.2g9.3g6.7g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g29g77kcal2.5g14.8g0.3g3.9g
Chili paprika punainen19g7.7kcal0.4g1.7g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)39g77kcal0g18.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 145g182kcal15.9g0.4g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g3221kcal308.4g96.8g175.4g10.4g
Valittu annoskoko1176g1611kcal154.2g48.4g87.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna588g805kcal77.1g24.2g43.9g2.6g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905