Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 567g1944kcal57.7g396.6g6.8g19.8g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g4.9g0g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 87g619kcal0.7g0.3g69.7g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa44g131kcal10g0g10g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g349g174kcal10.5g13.9g8.7g0g
Ruohosipuli, tuore17g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g6066kcal183.6g833.4g210.2g40.2g
Valittu annoskoko1176g3033kcal91.8g416.7g105.1g20.1g
Annoskoko puolitettuna588g1517kcal45.9g208.4g52.6g10.1g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238