Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3657g2194kcal54.8g475.3g3.7g32.9g
Porsaanpaisti vähärasvainen 3401g5537kcal953.1g0g188.4g0g
Porkkana 1148g375kcal7.1g63.8g2.3g29.3g
Sipuli (kuorittu)765g207kcal9.9g36.7g1.5g13g
Lanttu 935g270kcal9.4g43g2.8g16.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala94g262kcal18.7g4.7g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17689kcal2106g1247g434.8g184g
Valittu annoskoko10000g8845kcal1053g623.5g217.4g92g
Annoskoko puolitettuna5000g4422kcal526.5g311.8g108.7g46g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301