Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g2381g5191kcal233.3g957.1g42.9g200g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1905g3162kcal361.9g0g190.5g0g
Salsa medium (Rainbow)1587g397kcal17.5g68.3g3.2g23.8g
Sipuli (kuorittu)318g86kcal4.1g15.2g0.6g5.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1587g322kcal9.5g60.3g4.8g22.2g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g318g444kcal9.5g12.7g38.1g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman1905g3810kcal419g19g209.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26822kcal2109.6g2265.2g979.2g502.8g
Valittu annoskoko10000g13411kcal1054.8g1132.6g489.6g251.4g
Annoskoko puolitettuna5000g6706kcal527.4g566.3g244.8g125.7g
Arvot/100g100g134kcal10.5g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225