Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2043g1555kcal38.4g316.6g4.1g20.4g
Sipuli 1022g309kcal12.8g49g2g17.4g
Porkkana 603g197kcal3.7g33.5g1.2g15.4g
Vesi, vesijohtovesi 2298g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 2247g4389kcal420g0g303.4g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g1277g1405kcal29.4g51.1g127.7g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g511g409kcal7.7g34.2g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16527kcal1024g968.8g927.8g106.4g
Valittu annoskoko10000g8264kcal512g484.4g463.9g53.2g
Annoskoko puolitettuna5000g4132kcal256g242.2g232g26.6g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367