Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g815g1019kcal171.1g0g36.7g0g
Sinappi 28g37kcal1.2g4g1.7g0.5g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Rypsiöljy 15g129kcal0g0g14.6g0g
Sipuli (kuorittu)282g76kcal3.7g13.5g0.6g4.8g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Sokeri 14g55kcal0g13.5g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala6.7g19kcal1.3g0.3g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2358g2781kcal355g64.4g121.2g11.8g
Valittu annoskoko1179g1391kcal177.5g32.2g60.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna589g695kcal88.8g16.1g30.3g3g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148102