Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu450g991kcal38.3g29.3g81.1g6.3g
Ketsuppi, Felix34g30kcal0.3g7.1g0.2g0g
Sinappi 34g44kcal1.5g4.8g2g0.6g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka154g88kcal0.6g21.6g0.2g1.7g
Ruokakerma 5%, Valio282g183kcal4.2g11.8g14.1g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)225g586kcal58.6g3.4g38.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2358g3844kcal207g156g271.8g17.2g
Valittu annoskoko1179g1922kcal103.5g78g135.9g8.6g
Annoskoko puolitettuna590g961kcal51.8g39g68g4.3g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493