Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi675g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Porkkana 90g29kcal0.6g5g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)180g54kcal1.8g7.2g0.7g0.4g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 90g199kcal15.8g0g15.3g0g
Basilika, tuore2.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2358g716kcal40.6g56.2g32.6g8.4g
Valittu annoskoko1179g358kcal20.3g28.1g16.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna590g179kcal10.2g14.1g8.2g2.1g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317954