Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g214g749kcal27.8g134.8g7.1g19g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 300g572kcal60.1g1.1g36.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 188g34kcal1.1g4.7g0.8g1.3g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti38g105kcal1.3g2.1g10.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)49g61kcal1.6g1.8g4.9g0g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2358g3397kcal189.4g328.8g135.6g54.8g
Valittu annoskoko1179g1699kcal94.7g164.4g67.8g27.4g
Annoskoko puolitettuna590g849kcal47.4g82.2g33.9g13.7g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124