JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 91g114kcal19.2g0g4.1g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g13g30kcal4.3g0.1g1.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.7g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g5g20kcal1.6g0g1.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g340kcal50.8g2.2g14g0g
Valittu annoskoko118g170kcal25.4g1.1g7g0g
Annoskoko puolitettuna59g85kcal12.7g0.6g3.5g0g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642