Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen17g4.4kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Paprika keltainen 17g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Sipuli (käsittelemätön)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)32g6.4kcal0.2g1.1g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g128kcal2.6g10.4g8.2g3g
Valittu annoskoko118g64kcal1.3g5.2g4.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna59g32kcal0.7g2.6g2.1g0.8g
Arvot/100g100g54kcal1.1g4.4g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174