Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis52g58kcal11.5g0g1.6g0g
Sipuli 5.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 15g11kcal0.7g1.9g0g0.1g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 10g1.8kcal0.2g0g0g0.2g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g152kcal25.2g4.8g3.4g1.4g
Valittu annoskoko118g76kcal12.6g2.4g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna59g38kcal6.3g1.2g0.9g0.4g
Arvot/100g100g64kcal10.7g2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183