Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)23g13kcal2g1.2g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)38g139kcal11.2g0g10.1g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g0.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0.7g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Pekoni rasvainen 9g35kcal1.1g0g3.5g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g19g42kcal3.6g0g3.1g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)7.5g12kcal1.9g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g542kcal45g2.8g38.6g1.4g
Valittu annoskoko118g271kcal22.5g1.4g19.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna59g135kcal11.3g0.7g9.7g0.4g
Arvot/100g100g229kcal19.1g1.2g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842