NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe39g134kcal2.3g28.3g1.1g2.5g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)56g101kcal6.2g3.1g7.3g0g
Rypsiöljy Eldorado1.9g16kcal0g0g1.7g0g
Margariini 60%, kultarypsi 1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g534kcal18.2g64.6g22.4g5g
Valittu annoskoko118g267kcal9.1g32.3g11.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna59g134kcal4.6g16.2g5.6g1.3g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.3g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651