Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska70g21kcal1g4.6g0.4g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g13g28kcal2.9g0.1g1.8g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 14g32kcal2g0.2g2.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Spagetti 10g32kcal1g6.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g266kcal14.2g23.8g13.4g0.8g
Valittu annoskoko118g133kcal7.1g11.9g6.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna59g67kcal3.6g6g3.4g0.2g
Arvot/100g100g113kcal6g10.1g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304