Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g28g61kcal2.8g11.3g0.5g2.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g37kcal4.3g0g2.3g0g
Salsa medium (Rainbow)19g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g3.7g5.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman23g45kcal5g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g317kcal25g26.6g11.6g6.2g
Valittu annoskoko118g158kcal12.5g13.3g5.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna59g79kcal6.3g6.7g2.9g1.6g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.3g4.9g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225