Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g22g35kcal3.9g0.7g1.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu2.2g1.8kcal0g0.4g0g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g4.8g15kcal0.4g2.8g0.2g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g22g12kcal1.2g1.2g0.2g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g33g4.6kcal0.6g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g202kcal13.4g13g10.4g1g
Valittu annoskoko118g101kcal6.7g6.5g5.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna59g51kcal3.4g3.3g2.6g0.3g
Arvot/100g100g85kcal5.7g5.5g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171