Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)9g5.2kcal1.8g0.4g0.4g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 9g28kcal1.7g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g101kcal8g7.2g6g2.8g
Valittu annoskoko118g51kcal4g3.6g3g1.4g
Annoskoko puolitettuna59g25kcal2g1.8g1.5g0.7g
Arvot/100g100g43kcal3.4g3g2.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536