Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 21g68kcal2.1g13.7g0.2g0.7g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g23g24kcal4.3g0.1g0.7g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g23g19kcal0.4g1.6g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.2g0g1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl38g11kcal1.7g0.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g300kcal19.6g32.6g9.4g2.6g
Valittu annoskoko118g150kcal9.8g16.3g4.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna59g75kcal4.9g8.2g2.4g0.7g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180