Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g38g15kcal0.6g1.7g0.7g0.9g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g174kcal16.2g6.2g9g2.8g
Valittu annoskoko118g87kcal8.1g3.1g4.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna59g43kcal4.1g1.6g2.3g0.7g
Arvot/100g100g74kcal6.9g2.6g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262