Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%22g37kcal4.4g0g2.2g0g
Keräkaali, 100g82g20kcal1g2.8g0.2g1.7g
Fondue, puolet paketista 220 g2.7g6kcal0.5g0.3g0.5g0g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g5.5g18kcal0.8g3.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g165kcal13.6g13.4g6.2g4.8g
Valittu annoskoko118g82kcal6.8g6.7g3.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna59g41kcal3.4g3.4g1.6g1.2g
Arvot/100g100g70kcal5.8g5.7g2.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116