Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 18g94kcal0.2g0.1g10.5g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 8.9g36kcal0g8.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g24kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g20g69kcal2.7g11g1.4g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustikka pirkka 200 g28g9kcal0.3g1.8g0.3g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g28g24kcal0.9g1.3g1.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g543kcal11.6g58.2g29.6g0.4g
Valittu annoskoko118g272kcal5.8g29.1g14.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna59g136kcal2.9g14.6g7.4g0.1g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396618