Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 56g80kcal9.9g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 18g7.5kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g222kcal20.6g4.4g12.4g1.2g
Valittu annoskoko118g111kcal10.3g2.2g6.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna59g56kcal5.2g1.1g3.1g0.3g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282