Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka28g107kcal6.5g0g8.4g0g
Cashewpähkinä 11g65kcal2.3g2.1g5.2g0.4g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 28g21kcal0.2g4.4g0.1g0.3g
Fariinisokeri5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5.6g41kcal0g0g4.5g0g
Päärynä kuorittu 28g12kcal0.1g2.2g0g1.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka11g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g538kcal18.4g28.8g36.4g3.8g
Valittu annoskoko118g269kcal9.2g14.4g18.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna59g135kcal4.6g7.2g9.1g1g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75597