Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 9g65kcal0.1g0g7.3g0g
Sokeri9g38kcal0g9.3g0g0g
Kaurahiutale 12g44kcal1.7g6.7g0.9g1.2g
Kaurajauho 4g15kcal0.6g2.3g0.3g0.4g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 7.3g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0g
Vanilla vaniljakastike gogreen29g61kcal0.1g6.1g4.1g0.1g
Banaani, kuorittu 26g22kcal0.3g4.7g0.1g0.5g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 22g16kcal0.2g3.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g528kcal6.2g65.8g25.8g4.8g
Valittu annoskoko118g264kcal3.1g32.9g12.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna59g132kcal1.6g16.5g6.5g1.2g
Arvot/100g100g223kcal2.6g27.9g10.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91343