JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kani 70g115kcal14.9g0g6.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g4.7g0.9kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Paprika punainen 10g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g6.6g2kcal0g0g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g293kcal30.6g2.8g17.2g1g
Valittu annoskoko118g147kcal15.3g1.4g8.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna59g73kcal7.7g0.7g4.3g0.3g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417386