Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow25g8.8kcal0.3g1.7g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl13g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g38g126kcal4.9g25.5g0.6g2.4g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g431kcal23g56.8g12.4g5.2g
Valittu annoskoko119g215kcal11.5g28.4g6.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna59g108kcal5.8g14.2g3.1g1.3g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145