Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g25g6.2kcal0.3g1g0g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g19g63kcal2.3g12.6g0.4g1.1g
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Persilja3.7g0.4kcal0.1g0g0g0.3g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta3.1g14kcal1.2g0g1g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g6.2g1.6kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g341kcal23.6g28.8g13.8g3.4g
Valittu annoskoko118g171kcal11.8g14.4g6.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna59g85kcal5.9g7.2g3.5g0.9g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g5.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401