Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)40g64kcal7.6g0g3.6g0g
Punajuuri 27g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Kaali, valkokaali11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Pavut,ruskeat suolaliemess9g9kcal0.6g1.4g0.1g2g
Peruna, keskikokoinen 60g16g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g213kcal17.8g12.8g9.2g6.6g
Valittu annoskoko119g107kcal8.9g6.4g4.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna59g53kcal4.5g3.2g2.3g1.7g
Arvot/100g100g90kcal7.5g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259