Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola5.5g8.8kcal0.4g0.2g0.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima11g43kcal3.2g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 44g97kcal7.7g0g7.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g13g21kcal1g0.5g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g391kcal25.4g5.4g29.4g1.6g
Valittu annoskoko119g196kcal12.7g2.7g14.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna59g98kcal6.4g1.4g7.4g0.4g
Arvot/100g100g165kcal10.7g2.3g12.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535