Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha37g62kcal7.1g0g3.7g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g16g12kcal0.6g2g0.1g0g
Porkkana 6.2g2kcal0g0.3g0g0.2g
Tomaatti 7.8g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g39g129kcal6.3g24.2g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g441kcal28.2g54.8g11.6g5.6g
Valittu annoskoko119g220kcal14.1g27.4g5.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna59g110kcal7.1g13.7g2.9g1.4g
Arvot/100g100g186kcal11.9g23.1g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716