Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g56g101kcal10.7g0g6.7g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)25g62kcal4.9g0.1g4.2g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g14g3.2kcal0.2g0.5g0.1g0g
Kalkkunaleike (Snellman)11g10kcal1.9g0.2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g376kcal37.6g2g24g0.2g
Valittu annoskoko119g188kcal18.8g1g12g0.1g
Annoskoko puolitettuna59g94kcal9.4g0.5g6g0.1g
Arvot/100g100g159kcal15.9g0.8g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398