Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 21g2.7kcal0.2g0.2g0g0.3g
Luumutomaatti pirkka, 83g14g2.8kcal0.1g0.5g0g0.8g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kurkku 14g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g26g50kcal6.5g0g2.6g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g19g12kcal0.1g2.9g0g0.3g
Kananmuna, keitetty 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g185kcal18g8.4g8.4g3.2g
Valittu annoskoko119g93kcal9g4.2g4.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna59g46kcal4.5g2.1g2.1g0.8g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.5g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340