Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g11g40kcal6g3.4g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g70g19kcal0.9g2.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g152kcal14.4g14.4g3.2g1.8g
Valittu annoskoko119g76kcal7.2g7.2g1.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna59g38kcal3.6g3.6g0.8g0.5g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630