Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Parsakaali brokkoli 39g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g31g108kcal7.8g18.5g0.7g3.4g
Persilja 1.3g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g275kcal19.8g43.8g1.8g11.4g
Valittu annoskoko119g138kcal9.9g21.9g0.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna59g69kcal5g11g0.5g2.9g
Arvot/100g100g116kcal8.3g18.4g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549