Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen171g44kcal1.5g7.9g0.7g3.4g
Paprika keltainen 171g51kcal1.6g8.7g0.3g3.4g
Sipuli (käsittelemätön)467g127kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)321g64kcal1.9g11.2g1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g38g339kcal0g0g37.7g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g1278kcal23.2g104.2g81.6g32g
Valittu annoskoko1180g639kcal11.6g52.1g40.8g16g
Annoskoko puolitettuna590g320kcal5.8g26.1g20.4g8g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174