Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi479g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g671g2349kcal23.5g543.6g6.7g20.1g
Kuivahiiva, annos 11g8.8g32kcal4g3.5g0.5g0g
Sokeri 4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Oliiviöljy 16g141kcal0g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g5082kcal55g1103.8g46.4g40.2g
Valittu annoskoko1180g2541kcal27.5g551.9g23.2g20.1g
Annoskoko puolitettuna590g1271kcal13.8g276g11.6g10.1g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440547