Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g25g14kcal1.5g0.7g0.5g25g
Kuivahiiva, annos 11g13g45kcal5.6g5g0.7g0g
Soijajauhot, Soyolk113g450kcal43.9g18g22.5g13.5g
Vehnälese 100g228kcal13.3g15.4g4.5g37.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl105g945kcal0g0g105g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 75g506kcal20.2g5.2g43.5g9.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g4375kcal169g88.6g353.4g170.4g
Valittu annoskoko1180g2188kcal84.5g44.3g176.7g85.2g
Annoskoko puolitettuna590g1094kcal42.3g22.2g88.4g42.6g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362