Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 548g4850kcal0g0g548.4g0g
Valkosipuli 163g176kcal12.8g26.5g1g3.4g
Sipuli 813g246kcal10.2g39g1.6g13.8g
Tonnikala öljyssä 1625g3084kcal440.7g0g146.2g0g
Paprika punainen 813g238kcal7.6g36.6g3.2g15.4g
Kesäkurpitsa zucchini 2708g489kcal15.2g67.7g10.8g19g
Tomaatti 3250g740kcal18.2g112.1g9.7g45.5g
Suola, annos 3g81g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19644kcal1009.4g563.8g1441.8g194.2g
Valittu annoskoko10000g9822kcal504.7g281.9g720.9g97.1g
Annoskoko puolitettuna5000g4911kcal252.4g141g360.5g48.6g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358